Tips

Fiets huren

Op Texel ga je fietsen! Vanaf de Jonkersbergen lopen slingerpaadjes door het bos en richting zee. Bij Vermeulen Bikes uit Den Hoorn kunt u fietsen huren. Véél fietsen nodig voor de groep of het schoolreisje? Geen probleem! Reserveer ze tijdig en de fietsen staan voor u klaar. Er zijn ook elektrische fietsen te huur.
www.vermeulenbikes.nl

Paal 9

Het strand van Paal 9 is vlakbij. Lekker volleyballen of vliegeren op het strand. Dat maakt een groepsuitje naar Texel zo speciaal! Waai ook eens binnen in het paviljoen op het duin. Zanderige laarzen of grote groepen? Ze zijn wel wat gewend bij Paal 9. U kunt ook de strandzaal afhuren voor een BBQ of buffet.
www.paal9.nl

Spar Supermarkt

In hartje Den Hoorn (1 km) ligt de Spar Supermarkt. Een compleet assortiment, met veel versproducten. U parkeert voor de deur; dat is praktisch inslaan! Rijd ’s ochtends even heen voor ovenverse broodjes. Tip: neem Texelse producten mee voor de thuisblijvers of Texels lamsvlees uit de ambachtelijke slagerij.
www.spargoenga.com

Bedrijven rond Den Hoorn bieden alles voor een onvergetelijk en relaxt groepsuitje.

De Bonte Belevenis

Aan de overkant van de weg, tegen de duinen, ligt een ‘doe-en-beleef’ paradijs. Je kunt er zeep, kaarsen en likeurtjes maken. Brood bakken of eigengemaakte taart eten in de theetuin. Wat je nog meer tegenkomt: speeltoestellen, skelters, geiten, pauwen en… ervaar het zelf!
www.landgoeddebontebelevenis.nl

Texel Catering

Geen zin om zelf de keuken in te duiken? Klop aan bij Texel Catering. Zij levert maaltijden voor groepen vanaf 15 personen. Van eenvoudige gerechten tot luxe buffetten. Stoofpotje, visschotels, quiches; er is veel keuze. Via de site kunt u ook zelf een buffet samenstellen.
www.texelcatering.nl

Teambuilding Texel

Het outdoorbedrijf heeft een vaste ‘stek’ bij Paal 9 voor strandactiviteiten. Van beachgolf tot een zeskamp en brandingraften. Zoekt u meer avontuur? Teambuilding Texel laat u denken, fietsen, puzzelen, klimmen en lachen. Ontdek alle leuke activiteiten voor groepen!
www.teambuildingtexel.nl

Tips

Prettig verblijf!

Jonkersbergen biedt u een gezellige groepsaccommodatie, véél buitenruimte en een locatie bij bos en zee. Maar wat maakt uw verblijf extra prettig? Een lekker buffet, verse broodjes of een goede huurfiets om het eiland te verkennen. Wij geven u graag tips! 

Tips
© Jonkersbergen | EN/OF ontwerp & communicatie