Groepsaccommodatie Jonkersbergen

Gastvrijheid

Jonkersbergen is een grote groepsaccommodatie op Texel. Ruim, comfortabel en gezellig. Binnen treft u geen trendy loungebanken, maar gewoon een relaxte zithoek en lange, houten tafels waaraan je een paar flinke schoolklassen of grote groep kwijt kunt. Er liggen spelletjes in de kast en boven staat een tafelvoetbal. Gastvrijheid betekent bij ons: alle vrijheid om uw week, midweek of weekendje Texel in te richten. De groepsaccommodatie ligt vrij tussen de weilanden. Van een beetje rumoer draaien hooguit een paar schapen hun hoofd om!

Binnen

Buiten

Familie uitje

Een familiere√ľnie, de verjaardag van opa of oma, een bruiloft, een Abraham of Sarah in de familie? Texel is een prachtige plek om een feestje te vieren! Jonkersbergen ontvangt u graag. U heet alle privacy √©n alle ruimte. Terwijl u kunt bijpraten op het terras, banjeren de kinderen rond op het terrein. Ze hebben er veel te ontdekken; avontuurlijke paadjes genoeg!

Scholen

Jonkersbergen is populair bij scholen. Niet zo gek, met honderden meters speelruimte, een grote keuken en gezellige recreatiezaal. U kunt er prima een bonte avond organiseren! Er zijn genoeg plekjes waar kinderen in groepjes een opdracht kunnen doen. Tijdens het schoolreisje naar Texel wordt er natuurlijk gefietst! Bos, duinen en strand om de hoek. Een beetje doortrappen en u staat op de haven of bij Ecomare.

Verenigingen

De vogelwerkgroep, fanfare, korfbalvereniging of kerkgenootschap. Allemaal weten ze Jonkersbergen te waarderen. In onze groepsaccommodatie heeft u tijdens het verblijf het rijk alleen! Muziekstukken repeteren, toneel spelen, presentaties of een outdoor programma door een evenementenbureau; het kan allemaal!

Bezetting

COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_PREV_LINK COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_NEXT_LINK
  M D W D V Z Z
35     1 2 3
36 4 5 6 7 8 9 10
37 11 12 13 14 15 16 17
38 18 19 20 21 22 23 24
39 25 26 27 28 29 30  
  Vrij
  Bezet

Koken

Buitenleven!

 • Speelveld
  vliegeren, volleybal, voetbal

 • Speeltoestellen
  schommel (vogelnest), glijbaan

 • Speelvijver
  trekpontje, zwemmen

 • Vuurplaats

 • Terras
  zitjes, picknicktafels, houtskool bbq

© Jonkersbergen | EN/OF ontwerp & communicatie